Answer:
January . . . $57.85

March . . . . 4 times as much = 4 (57.85) = $231.40

Deposit 78.45 more . . . ($231.40 + 78.45) =*$309.85* .

Notice that "interest" is never mentioned anywhere in this problem.

In other words, it doesn't matter whether Julie's savings account is

in a bucket in the basement, a mayonnaise jar on the porch, under

her mattress, or in a bank that pays no interest.

Without interest, $309.85 is what she__does__ have in November, which

is about right for savings accounts in banks these days.

What her balance__should__ be in November is an entirely different subject.

March . . . . 4 times as much = 4 (57.85) = $231.40

Deposit 78.45 more . . . ($231.40 + 78.45) =

Notice that "interest" is never mentioned anywhere in this problem.

In other words, it doesn't matter whether Julie's savings account is

in a bucket in the basement, a mayonnaise jar on the porch, under

her mattress, or in a bank that pays no interest.

Without interest, $309.85 is what she

is about right for savings accounts in banks these days.

What her balance

Answer:

January . . . $57.85

March . . . . 4 times as much = 4 (57.85) = $231.40

Deposit 78.45 more . . . ($231.40 + 78.45) = $309.85 .

Notice that "interest" is never mentioned anywhere in this problem.

In other words, it doesn't matter whether Julie's savings account is

in a bucket in the basement, a mayonnaise jar on the porch, under

her mattress, or in a bank that pays no interest.

Without interest, $309.85 is what she __does__ have__ in November, which__

is about right for savings accounts in banks these days. i wish it help for all my hard work to answer the question.

What is the value of 2+3^2-|-4 |

A garden box has a perimeter of 27 1/2 feet. If the length is 9 feet, what is the area of the garden box?

PLEASE HELP I GIVE THANKS

Solve for N . (7 5/6+5 2/3)+ 9 1/3 = n+15

A candle is 6 inches tall and burns at a rate of 1/2 inche per hour

A garden box has a perimeter of 27 1/2 feet. If the length is 9 feet, what is the area of the garden box?

PLEASE HELP I GIVE THANKS

Solve for N . (7 5/6+5 2/3)+ 9 1/3 = n+15

A candle is 6 inches tall and burns at a rate of 1/2 inche per hour

Answer:

55 photographs

Step-by-step explanation:

4 x 13 = 52 photographs, this is the total photographs she can put in the yearbook.

107 - 52 = 55 photographs will not be placed in the yearbook

Write your answer as an expression.

**Answer:**

48-8f

**Step-by-step explanation:**

48-8f

Steve has 48 chocolates.

He is giving away 8 chocolates to f coworkers.

That means he is giving away 8f chocolates.

This means he will have 48-8f chocolates left.

**Answer: 48 - (8 x f)**

The translated **function** is f(x)=∛(x+6)+1. Therefore, option A is the correct answer.

A **translation** in math moves a shape left or right and/or up or down. The translated shapes look exactly the same size as the original shape, and hence the shapes are congruent to each other. They just have been shifted in one or more directions.

The given function is y=∛x.

Draw the graph of the parent **function** y=∛x, as shown in the attached figure.

A few important point will be enough: (0, 0), (1, 1), (-1, -1), (8, 2), (-8, -2)

2. (0, 0) is an important point of the parent function, because as we go from the left to the right, the graph is concave up, than at (0, 0) it switches to concave down.

This point is called an **inflection** point, and in this function there is clearly only one.

3. The inflection point (0, 0) of the parent function has been translated to (-6, 1), so all points have been shifted 6 units left and one unit up.

Therefore, option A is the correct answer.

To learn more about the **translation** visit:

brainly.com/question/17485121.

#SPJ5

**Answer:**

f(x) = + 1

**Step-by-step explanation:**

Whenever addition or subtraction occurs within the cube root, it moves horizontally; the opposite is done for the translation, thus if it is addition, which in this case it is, instead of moving the positive direction, the function moves the negative direction.

As opposed to addition or subtraction outside of the cube root, it moves vertically, and in this case, it is translated exactly as stated. Here it states addition, thus the graph moves up in one unit.

The origin of the parent function is at ( 0, 0), in contrast, the origin of the function is at ( -6, 1 )

By using what we know, we can determine that the answer will be **f(x) = **** + 1 **since we know that the inside of the cube root should be the opposite of the x value and the outside of the cube root should be the same.

Let h = hot dog

Let s = soft drink

4h + s = 6.30...Equation A

h + 4s = 4.20...Equation B

We have two equations in two unknowns. The unknowns are the variables h and s.

I will solve for s in Equation A by subtracting 4h from both sides.

s = -4h + 6.30

I will now replace s in Equation B with -4h + 6.30 to find the price of one hot dog.

h + 4(-4h + 6.30) = 4.20

h -16h + 25.2 = 4.20

-15h = -25.2 + 4.20

-15h = -21

Divide both sides by -15.

h = -21/-15

h = 21/15

h = 7/5

h = $1.40

We now know the value of one hot dog.

Go back to EITHER Equation A or B, replace h with 1.40, do the algebra and you will find the price of one soft drink.

Let s = soft drink

4h + s = 6.30...Equation A

h + 4s = 4.20...Equation B

We have two equations in two unknowns. The unknowns are the variables h and s.

I will solve for s in Equation A by subtracting 4h from both sides.

s = -4h + 6.30

I will now replace s in Equation B with -4h + 6.30 to find the price of one hot dog.

h + 4(-4h + 6.30) = 4.20

h -16h + 25.2 = 4.20

-15h = -25.2 + 4.20

-15h = -21

Divide both sides by -15.

h = -21/-15

h = 21/15

h = 7/5

h = $1.40

We now know the value of one hot dog.

Go back to EITHER Equation A or B, replace h with 1.40, do the algebra and you will find the price of one soft drink.

The answer is 1 and 1/12 ( its an inproper fraction) you need to find the least common multipule for the denominator and the multiply it by what you had to do to get the denominator and then add the fractions

To add 3/4 and 1/3, we have to make the denominators (the numbers on the bottom) equal.

So, we need to find the LCM, or the least common multiple, of 4 and 3! Let's list some multiples.

3*1=3

3*2=6

3*3=9

3*4=12

3*5=15

4*1=4

4*2=8

4*3=12

4*4=16

4*5=20

The first products (answers to multiplication problems) that 3 and 4 have in common is 12, so the LCM is 12.

We have to get the denominators to equal 12. We can do this by multiplying the denominators.

Let's start with 3/4. 4 times what equals 12? If you look at the multiples we listed above, you will see that 4 times 3 equals 12. So, we have to multiply the denominator by 3... But remember that anything we do to the denominator must also be done to the numerator (the number on top)! We also have to multiply the numerator, 3, by 3.

3*3=9

4*3=12

We now see that 3/4 is equal to 9/12!

Let's change 1/3 next. What times 3 equals 12? 4! Remember to multiply the numberator, 1, by 4, too!

1*4=4

3*4=12

1/3 is equal to 4/12!

Now we can subtract.

We have 9/12-4/12. Remember not to subtract the denominators! They are the "whole" amount, so they don't decrease or increase.

9-4=5. Keep the denominators, 12, the same! Our answer is....

5/12!

Hope I helped! :)

So, we need to find the LCM, or the least common multiple, of 4 and 3! Let's list some multiples.

3*1=3

3*2=6

3*3=9

3*4=12

3*5=15

4*1=4

4*2=8

4*3=12

4*4=16

4*5=20

The first products (answers to multiplication problems) that 3 and 4 have in common is 12, so the LCM is 12.

We have to get the denominators to equal 12. We can do this by multiplying the denominators.

Let's start with 3/4. 4 times what equals 12? If you look at the multiples we listed above, you will see that 4 times 3 equals 12. So, we have to multiply the denominator by 3... But remember that anything we do to the denominator must also be done to the numerator (the number on top)! We also have to multiply the numerator, 3, by 3.

3*3=9

4*3=12

We now see that 3/4 is equal to 9/12!

Let's change 1/3 next. What times 3 equals 12? 4! Remember to multiply the numberator, 1, by 4, too!

1*4=4

3*4=12

1/3 is equal to 4/12!

Now we can subtract.

We have 9/12-4/12. Remember not to subtract the denominators! They are the "whole" amount, so they don't decrease or increase.

9-4=5. Keep the denominators, 12, the same! Our answer is....

5/12!

Hope I helped! :)

3 feet = 36 inches50 inches - 36 inches = 14 inches:)