A barista averages making 16 coffees per hour. At this rate, how many hours will it take until she's made 1,200 coffees?

Answers

Answer 1
Answer: 16 times x=1200 or 
16x=1200
divide both sides by 16
1200/16
so we  simplify 1200/16 by factoring out the ones (4/8=1/2 times 4/4 since 4/4=1)
1200=3*2*2*2*2*5*5
16=2*2*2*2*1
so we notice that there are four 2's in both so those are the 'ones' so cross them off and get
3*5*5/1 or 75/1 or 75 hours 
Answer 2
Answer: 75 hours
1200 coffees/16 coffees= 75 hours

Related Questions

The sum of two numbers is 30 & their difference is 12.
What is the product of 4 2/3 and 11 1/4? A. 8 3/7   B. 52 1/2   C. 44 2/12   D. 56/135
Zeb and his wife have a taxable income of $167,487. What is their tax liability?A. $46,896.36B. $73,583.86C. $8,452.36D. $35,139.86
Please help me with this im pretty confused ?​
There are 200 students in the 7th grade class at Manchester Middle School. Of these students, 22% play football and 12% play baseball. Eight students play on both teams. What is the probability that a student plays either football or baseball?

A 3-pound tub of butter at n dollars per pound costs $3.85. 3n = 3.85 3 - n = 3.85 3 + n = 3.85 3/n = 3.85

Answers

Given:
3-pound tub of butter costs $3.85

3.85/3 = 1.2833 per pound.

3n = 3.85

3(1.2833) = 3.85
3.8499 = 3.85
3.85 = 3.85
If you would like to know how much does a 1-pound tub of butter cost, you can calculate this using the following steps:

3-pound tub of butter ... $3.85
1-pound tub of butter ... $n = ?

3 * n = 3.85 * 1
3 * n = 3.85
n = 3.85 / 3
n = $1.28

The correct result would be 3 * n = 3.85.

When a projector is placed 10 meters from a screen as shown, it produces an image 3 meters high. If the tallest image that the projector can produce without distortion is 4.5 meters high, what is the maximum distance the projector can be placed from the screen?

Answers

To get the maximum distance, you first use the given numbers as basis.

10 meters/3 meters =x/4.5 meters

Where x = the maximum distance the projector can be placed that can produce an image 4.5 meters high

3x = 10 (4.5)

3x = 45

X= 45/3

X= 15 meters

So, the maximum distance that the projector can be placed from the screen which produces an image 4.5 meters high is 15 meters. 

Answer:

So, the maximum distance that the projector can be placed from the screen which produces an image 4.5 meters high is 15 meters.

Step-by-step explanation:

The pep club ia selling t-shirts for $7.50. They buy the t-shirts for $5.00from the printing store. How much profit do they earn on each t-shirt?

Answers

Answer:

$2.50

Step-by-step explanation:

7.50 - 5.00 = 2.50

They sell the shirts for $2.50 more than the original price so profit $2.50 off each shirt .

The average (A) of two number,M and N, is given by the formula A=m+n/2. Find the average of the two numbers 36 and 72.

Answers

54 is the  average of the two numbers 36 and 72.

What is Statistics?

Statistics is the discipline that concerns the collection, organization, analysis, interpretation, and presentation of data.

We need to find the average of the two numbers 36 and 72.

The average (A) of two number, M and N, is given by the formula A=m+n/2

Let m = 36

n=72

Now to find the average of two numbers we have to plug in these values in the formula

A=36+72/2

=108/2

=54

Hence, 54 is the  average of the two numbers 36 and 72.

To learn more on Statistics click:

brainly.com/question/29093686

#SPJ2

Answer: 54

Step-by-step explanation:

Average = Total/ total number

Average= 36 +72/2

             = 108/2

             = 54

choose the equation below that represents the line that passes through the point (−2, −1) and has a slope of 5. (5 points) y − 1 = 5(x − 2) y 1 = 5(x 2) y 2 = 5(x 1) y − 2 = 5(x − 1)

Answers

Equation of a line;
y=mx+c
m=5
y=5x+c
Replacing for x and y using point (-2, -1)
-1=5(-2)+c
-1=-10+c
c=-1+10
c=9
y=5x+9

Find d and all three sides

Answers

The triangles are congruent so 2d+10 and 45-3d are the same

So we have
2d+10=45-3d
5d+10=45
5d=35
d=7

Plug in:
2d+10=2(7)+10=14+10=24
45-3d=45-3(7)=45-21=24
d+8=7+8=15