Answer:
Area = 35/4 m²

Length = 7/2 m

Area = length * width

35/4 = 7/2 * width

7/2 * width = 35/4

width = 35/4 ÷ 7/2

width = 35/4 × 2/7 = 5/2

Width = 5/2 m

Length = 7/2 m

Area = length * width

35/4 = 7/2 * width

7/2 * width = 35/4

width = 35/4 ÷ 7/2

width = 35/4 × 2/7 = 5/2

Width = 5/2 m

Ted can read 1 page of his book in 40 seconds.At this rate, how many pages can he read in one hour?A.60B.90C.240D.2400

Find the sum: 564 + 3,598 = ?

Please solve this word problem fast!!

Which answer choice contains only equations?A.2+h=14 and k-25=2 B.c-14 and d+134 C.10=3+s and 22-y D.15+x and 55=r-1

Kenny weight is 6/7 times Melvin weight. What is the ratio of Kenny weight to Melvin weight? Give answer in fraction form

Find the sum: 564 + 3,598 = ?

Please solve this word problem fast!!

Which answer choice contains only equations?A.2+h=14 and k-25=2 B.c-14 and d+134 C.10=3+s and 22-y D.15+x and 55=r-1

Kenny weight is 6/7 times Melvin weight. What is the ratio of Kenny weight to Melvin weight? Give answer in fraction form

A.

dollar/m

B.

$3/m

C.

$8/m

D.

$24/m

C. $8/1 m

the y axis (going up) is price.the x axis (going to the left) is the length.

the 1st point is the unit rate. 1 meter is $8, 2 meters is $16. 3 meters is $24...and so on.

the unit rate wont work with all graphs this is a lucky problem. reading this graph is still the same tho.

the y axis (going up) is price.the x axis (going to the left) is the length.

the 1st point is the unit rate. 1 meter is $8, 2 meters is $16. 3 meters is $24...and so on.

the unit rate wont work with all graphs this is a lucky problem. reading this graph is still the same tho.

C. 8$/m. The rate is the same as the slope. To find the slope, we find "rise over run," or the change in the height/change in length (OR, change y/ change x)

The change in y is 24-8=16

The change in x is 3-1=2

16/2= 8$/1 m. This is the unit rate because it describes the change in y over ONE UNIT of x.

The change in y is 24-8=16

The change in x is 3-1=2

16/2= 8$/1 m. This is the unit rate because it describes the change in y over ONE UNIT of x.

sqrt (53) = 10 * sqrt (0.53)

0.53 = 64/121

sqrt (0.53) = sqrt (64)/ sqrt (121) = 8/11 = 0.7273

Therefore sqrt (53) = 10 * 0.7273 = 7.27

sqrt (108) = 10 * sqrt (1.08)

sqrt (1.08) = sqrt (676/625) = 26/25 = 1.04

Therefore sqrt (108) = 10 * 1.04 = 10.4

sqrt (128) = 10 * sqrt (1.28)

sqrt (1.28) = sqrt (289/225) = 17/15 = 1.133

Therefore sqrt (108) = 10 * 1.133 = 11.33

0.53 = 64/121

sqrt (0.53) = sqrt (64)/ sqrt (121) = 8/11 = 0.7273

Therefore sqrt (53) = 10 * 0.7273 = 7.27

sqrt (108) = 10 * sqrt (1.08)

sqrt (1.08) = sqrt (676/625) = 26/25 = 1.04

Therefore sqrt (108) = 10 * 1.04 = 10.4

sqrt (128) = 10 * sqrt (1.28)

sqrt (1.28) = sqrt (289/225) = 17/15 = 1.133

Therefore sqrt (108) = 10 * 1.133 = 11.33

36 students

5/12 are girls

36 / 12 = 3

3 x 5 = 15

15 students are girls.

5/12 are girls

36 / 12 = 3

3 x 5 = 15

15 students are girls.

log 9 + log w is equivalent to log9w

Hope my answer helped :)

Hope my answer helped :)

If she is still twice as far from the finish as she is from the start,

then she has run one-third of the course so far, and has two-thirds

left to go.

1/3 of 10 km = 10/3 km = 3 and 1/3 km, or 3,333 and 1/3 meters .

then she has run one-third of the course so far, and has two-thirds

left to go.

1/3 of 10 km = 10/3 km = 3 and 1/3 km, or 3,333 and 1/3 meters .

1 gallon = 8 pints

so if we times that by 2

we get 16

so 16 pints is your answer

so if we times that by 2

we get 16

so 16 pints is your answer

16 pints because 1 gallon is 8 pints and 2x8=16