Answer:

A is rational

B is irrational

Product of a and b is irrational.

henry bought 1\4 pound of screws amd 2\5 pound of nails to build a skateboard ramp.what is the total weight of the screws and nails

How do you write 12/5 as a whole number

Simplify the expression: (x + 3)(2x - 1)A) 7x2 - 3 B) 2x2 - 7x - 3 C) 2x2 - 5x - 3 D) 2x2 + 5x - 3 first person to answer is the brainiest

Karina rows a boat downstream for 66 miles. The return trip upstream took 16 hours longer. If the current flows at 4 mph, how fast does Karina row in still water?

a diagonal shortcut across an empty rectangular lot is 97 feet . the lot is 72 feet long , what is the other dimension of the lot

How do you write 12/5 as a whole number

Simplify the expression: (x + 3)(2x - 1)A) 7x2 - 3 B) 2x2 - 7x - 3 C) 2x2 - 5x - 3 D) 2x2 + 5x - 3 first person to answer is the brainiest

Karina rows a boat downstream for 66 miles. The return trip upstream took 16 hours longer. If the current flows at 4 mph, how fast does Karina row in still water?

a diagonal shortcut across an empty rectangular lot is 97 feet . the lot is 72 feet long , what is the other dimension of the lot

The **percent **of homeowners that do not have a cellphone is 20%.

A **percentage **is a number or ratio that can be expressed as a fraction of 100. If we have to calculate the **percent **of a number, divide the number by the whole and **multiply **by 100. Hence, the percentage means, a part per hundred. The word percent means per 100. It is represented by the **symbol **“%”

Given here, **Approximately** 4/5 of U.S homeowners have a cell phone.

Therefore, the fraction of **homeowners **that do not own a cell phone is 1-4/5=1/5 and thus 1/5×100 = 20%

Hence, The **percent **of homeowners that do not have a cellphone is 20%.

Learn more about **Percentages **here:

#SPJ2

Divide 4 by 5 to get .8 Move the decimal two places to get 80%. There is 20% left so 20% percent of homeowners do not have a cell phone

**Answer:**

8 feet

**Step-by-step explanation:We know the area is 52 feet and the width is 6.5 feet, and area is length x width = area, and we know length x 6.5 = 52.**

**So if we do 52/6.5 is the length and 52/6.5 is 8.**

**Answer:**

8 ft

**Step-by-step explanation:**

all you have to do is divide the total area by the quantity you already have

so 52/6.5=8

15 AND 2.

BECAUSE 15+15+2+2=34

and 15×2= 30

.P.S.**PHANTOM SNIPERS**

BECAUSE 15+15+2+2=34

and 15×2= 30

.P.S.

1. Describe a situation that models a linear pattern and then describe a situation that models a nonlinear pattern. Do not state which situation is linear and which is nonlinear.

Your classmates will need to determine which is which and then write a function that models the linear situation.

Your classmates will also need to write 1 ordered pair that is a solution to the linear function and explain its meaning in the context of the situation.

While it says not to state it, I will state which one is which, just for clarification.

Linear Pattern: A person is paid $10 for every hour they work. Before they start working, they are given an additional $5. They receive no raises in their pay.

This is linear because the pay is constant, and they aren't receiving any additional money. The equation for this would be y = 10x+5, x is the amount of hours they work.

Non-Linear Pattern: A person is paid $10 for every hour they work. Before they start working, they get are given an additional $5. For every 30 minutes they work after hour 4, they receive a $1 raise.

This is non-linear because the pay, after a certain amount of time, would go up, and the graph would soon start going higher after hour 4.

An ordered pair for the linear would be: (5, 55)

After working 5 hours, they would have $55.

An ordered pair for the non-linear would be (5, 56)

After working for 5 hours, they would have $56.

Linear Pattern: A person is paid $10 for every hour they work. Before they start working, they are given an additional $5. They receive no raises in their pay.

This is linear because the pay is constant, and they aren't receiving any additional money. The equation for this would be y = 10x+5, x is the amount of hours they work.

Non-Linear Pattern: A person is paid $10 for every hour they work. Before they start working, they get are given an additional $5. For every 30 minutes they work after hour 4, they receive a $1 raise.

This is non-linear because the pay, after a certain amount of time, would go up, and the graph would soon start going higher after hour 4.

An ordered pair for the linear would be: (5, 55)

After working 5 hours, they would have $55.

An ordered pair for the non-linear would be (5, 56)

After working for 5 hours, they would have $56.

I believe it is 52. Sorry if I'm wrong.

**Answer:**52

**Step-by-step explanation:**

2^4 = 16

Then..

16+81 =97

Then..

97-50 = 47

Lastly..

47+5 = 52