Answer:
To solve this problem, you must apply the proccedure shown below:

1. The problem gives the following information: Harold walks 3/4 miles in each 5/6 hours. Therefore, you have to divide 3/4 miles by 5/6 hours, as below:

unit rate=(3/4)(5/6)

unit rate=(3x6)(4x5)

unit rate=18/20

3. When you simplify, you obtain:

unit rate=9/10

4. Therefore, as you can see, the answer is:**Harold's unit rate is 9/10.**

1. The problem gives the following information: Harold walks 3/4 miles in each 5/6 hours. Therefore, you have to divide 3/4 miles by 5/6 hours, as below:

unit rate=(3/4)(5/6)

unit rate=(3x6)(4x5)

unit rate=18/20

3. When you simplify, you obtain:

unit rate=9/10

4. Therefore, as you can see, the answer is:

What is 11(x+10)+5x=11+7x

4 friends share 3 oranges equally. How much does each friend get?

Karen will divide her garden into equal parts she will plant corn and 812 of the garden what is the fewest number of parts she can divide her garden into

(4x+2y=84 , 3x + 5y=126) If the system of equations is graphed in a coordinate plane, the coordinates (x, y) of the intersection of the two lines are __________ .

The sum of two numbers is 17.The difference of those same two numbers is 3.Find the two numbers, and their equations

4 friends share 3 oranges equally. How much does each friend get?

Karen will divide her garden into equal parts she will plant corn and 812 of the garden what is the fewest number of parts she can divide her garden into

(4x+2y=84 , 3x + 5y=126) If the system of equations is graphed in a coordinate plane, the coordinates (x, y) of the intersection of the two lines are __________ .

The sum of two numbers is 17.The difference of those same two numbers is 3.Find the two numbers, and their equations

7/8n - 3 = 5/8n + 12

(7n)/8 - 3 = (5n)/8 + 12

7n - 24 = 5n + 96

7n = 5n + 96 + 24

7n = 5n + 120

7n - 5n = 120

2n = 120

n = 120/2

n = 60

The answer is:**n = 60**

(7n)/8 - 3 = (5n)/8 + 12

7n - 24 = 5n + 96

7n = 5n + 96 + 24

7n = 5n + 120

7n - 5n = 120

2n = 120

n = 120/2

n = 60

The answer is:

Hey there, subtract 5/8n from both sides, 7/8n-3-5/8n+12-5/8n=1/4n-3=12, add 3 to both sides, 1/4n-3+3=12+3=1/4n=15, multiply both sides by 4, 4*1/4n=4*15, 4*15=60. So, n=60

it would be 3 tenths, or 0.3

Because 3 / 10 = 0.3.

vertical line:

Check the picture below.

Horizontal line is y=-1

Vertical line is x= 7

Vertical line is x= 7

Express your answer in simplest form.

Outcome 1 2 3 4 5 6

Number of times outcome occurred 10 6 4 8 6 6

Total number of rolls in the experiment: (10 + 6 + 4 + 8 + 6 + 6) = 40 .

Number of times '1' or '5' came up: (10 + 6) = 16 .

(Could change, and most likely will, in the next experiment.)

**Answer:**

1/4

**Step-by-step explanation:**

**357 needs to be divided by -17 to equal -21. **

**Division **is one type of **mathematical operation**.

**Division **consists of four different parts - **Divisor**, **Dividend**, **Quotient**, **Remainder**.

So here in this problem it is given that,

**Quotient **= -21

**Dividend **= 357

**Remainder **should be 0.

We have to find the **divisor **for that **division**.

Let the **Divisor **be , so value of is to be determined.

By the condition,

So 357 needs to be divided by -17 to equal -21.

Learn more about **Division **more -

#SPJ2

the answer would be -17. I got this by dividing 375 by -21. i hope this helps!!

**Answer:**

the correct answer is 51

**Step-by-step explanation:**

The sum of three consecutive even numbers is 51 .